Find din næste rejse

At rejse er at leve

At rejse er at leve.

 

”At rejse er at lave” som vores folkekære digter H. C. Andersen sagde det.
Der findes heldigvis rigtig mange måder at leve på, det samme gør sig gældende for rejser.
Om det er skiferie, sommerferie, storbyferie, sammen med venner, familie, kæreste eller måske alene. Så er rejser godt for rigtig mange forskellige ting.

Få udvidet din horisont

Når man rejser, oplever man andre fantastiske kulturer. Både levevis, på madfronten og den daglige gang i de verdensdele man besøger.
Ofte forbinder man rejser til den anden side af jorden med de største kulturforskelle. Men nogle gange, skal man faktisk ikke helt så langt væk. Selv her i Europa, er der meget store kulturforskelle og du skal faktisk ikke ret langt nordpå eller sydpå, for at opleve en helt anden kultur og levemåde, end den vi oplever herhjemme i trygge Danmark.

Få inspiration til din næste rejse på rejsrejs.dk, og tag ud og oplev den store verden.
Det er godt få både krop og sjæl, med et afbræk fra dine vante rammer herhjemme.
Kom ud og få opladet batterierne og find ny inspiration til din dagligdag.

Der findes rigtig mange forskellige måder at rejse på, og du kan både finde inspiration til din næste backpacker tur, din familieferie, eller din næste skitur med dine venner. Mulighederne er uendelige og alle rejser og ferie har sin berettigelse. Det er sundt at bryde nogle vaner og rammer.

Vi elsker skiferier

Lad os hjælpe dig med at finde ud af hvor den næste skiferie skal gå hen.
Uheldigvis er der ingen skisportssteder i Danmark, på trods af vi ligger på de nordlige breddegrader. Men når det er sagt, så er vi ret heldige med at vi både lidt nord for Danmark og ikke mange kilometer syd for Danmark, kan opleve nogle af verdens bedste skisportsområder. Både Norge og Sverige har nogle fantastiske skiområder, som helt kart er et besøg værd. Men faktisk har Tyskland, Italien og Frankrig også nogle af de bedste områder til godt skiløb.