Hvor mange kalorier forbrænder klatring?

Kalorieforbrænding ved klatring

Klippeklatring er en sport, der involverer skalering af klippestrukturer eller naturlige klippeformationer, ofte ved hjælp af specialiserede klatreteknikker. Målet er at nå toppen af ​​en formation eller, for mere vanskelige stigninger, et mellempunkt, der kan nås af menneskelig styrke uden hjælp. Ud over at være en individuel sport, er klatring ofte deltaget i som en konkurrencesport af klatrere på alle niveauer.

Klippeklatring kaldes ofte nogle af de mest fysisk og mentalt krævende sportsgrene. Hovedfokus for klatring er at komme til toppen af ​​en klippeformation eller mur. En klatrer, der når toppen af ​​sig selv, kaldes en fri solist, mens en, der bruger reb eller andre hjælpemidler, siges at klatre i hjælpeklatring, trad-klatring eller sportsklatring.

Hvis du overvejer at begive dig ud på en klatretur, kan du læse meget mere om det her på rejsrejs.dk

Klatring forbrænder mange kalorier – mere end du måske forventer, og mere end at løbe. Afhængigt af intensiteten og varigheden af ​​din stigning, kan kalorieforbrændingen variere fra 200-500 kalorier i timen.

Mange mennesker forbinder klatring med vægttab, fordi det kan være en træning med høj intensitet. Nogle undersøgelser har dog fundet ud af, at klatring faktisk kan have en negativ indvirkning på vægttab. At øge din træningsintensitet kan reducere antallet af kalorier, du forbrænder i flere timer efter en stigning, selvom din krop vil begynde at bruge fedt som brændstof efter cirka en time.

Selvom klatring bestemt er en intens og anstrengende træning, kan du stadig forbrænde mange kalorier og tabe dig ved at klatre på andre måder end at klatre under en intens og vedvarende træning. Fortsæt det gode arbejde og følg med for nogle virkelig gode (og dårlige) resultater! Besøg www.climbonpoint.com for at få de mest opdaterede og nøjagtige oplysninger om forbrændte kalorier ved klatring, på www.climbonpoint.com, en onlineressource, der sporer forbrændte kalorier i klatring under tidskørsel, løb og andre testbegivenheder. Tjek også  www.peakcondition.com , en portal, der sporer kalorier forbrændt af atleter af alle typer, herunder vægtløftere, cyklister, løbere og klatrere for både styrke og kraftudbytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *