Sixpack: sådan får du en tonet mave

Få hurtigt en sixpack

Indholdsfortegnelse

Opnå din ønskede sixpack

Et af de mål, som topper listen over, hvad folk gerne vil opnå med deres træning, er en veldefineret sixpack – og det er ikke så underligt. Der er nemlig ikke noget, der signalerer fysisk topform, som en flot og veldefineret six pack.

Desværre findes der et hav af forskellige myter omkring, hvordan man skal træne og spise for at få en veldefineret sixpack – og det er en skam, for det betyder, at rigtig mange spilder deres tid i kampen for at opbygge en sixpack.

I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan man bedst muligt tilrettelægger sin kost og træning, hvis målet er en sixpack.

Hvis du har arbejdet med at opbygge din fysik og stadig ikke har kunnet få den eftertragtede sixpack, træner du måske ikke den rigtige måde. Alt det kræver er lidt knowhow fra en ekspert til at hjælpe dig med at lave de rigtige tweaks til din træningsrutine og kost. Læs vores six pack -indlæg for at få tips og tricks til at finde den perfekte balance mellem fedttab og muskelforøgelse!

Sixpack case

“Jeg havde trænet i årevis, men havde aldrig set fremskridt,” sagde Chris, der kontaktede mig og ledte efter et ekspertsvar om, hvordan han endelig kunne nå sit mål om at få en sixpack.

Desværre ser man ofte folk lave sæt, af eksempelvis mavebøjninger, med ekstremt mange gentagelser i håbet om at opbygge muskelmasse og punktforbrænde mavefedtet. Men det eneste de får ud af at gøre dette, er en meget ineffektiv form får konditionstræning.

Hvis man gerne vil opbygge større mavemuskler, skal maven trænes præcist ligesom man bør træne alle andre muskelgrupper – nemlig med et lavt antal af gentagelser, hvilket vil sige 6-15 gentagelser pr. sæt.

Lav ændringer for at se ændringer

Jeg plejede at køre langdistanceløb og har altid været fan af at blive tonet. Jeg ville ligne min yndlingsfitnessmodel i branchen, og jeg vidste, at hvis jeg kunne blive skåret op som ham, så ville jeg være på vej til succes.

Men i årevis havde jeg trænet, men havde aldrig set fremskridt. Jeg var frustreret over mig selv, at jeg troede, at det bare var min genetik, der var tilbageholdende. Efter et par år med at prøve forskellige rutiner og kostvaner, virkede det ikke som om der var et svar derude, der kunne få mig til det sted, hvor jeg ville være.

6 ændringer du kan lave for at få Sixpack

Disse 6 ting er nøglen til at få en six pack

Hvis du leder efter den undvigende six pack, har jeg gode nyheder. Det er ikke noget, der er næsten umuligt at opnå, men det kræver noget arbejde og engagement. Selvom du ikke kan benægte fordelene ved at have en six pack, følger det med et offer. Det vil betyde, at du skal være villig til at gøre de ting, der får din flåede abs til at vise sig selv. Her er de 6 ting, du har brug for, for at dette mål kan nås:

Jeg talte med Chris om hans mål og hans frustrationer under vores første telefonsamtale. Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at han ikke fulgte den samme rutine, som jeg havde brugt i årevis. Mens jeg løftede tunge vægte og lavede konditionstræning, lavede han noget meget lavt intensitetsarbejde og fokuserede ikke nok på kost. Efter at have talt med ham yderligere om hans mål, fortalte jeg ham, at der er nogle ting, han skal gøre for at få de resultater, han leder efter.

Konkrekte råd til at få en sixpack

Med alle fitnessmål skal du finde en måde at vænne din krop til, hvad du vil have den skal gøre over tid. Du har brug for et program og en rutine, der fungerer for dig!

6 ting du har brug for: Et must-do i starten af ​​din træning er en god opvarmning. Få din krop forberedt på det, der kommer næste gang. Dette kan være en let løbetur eller nogle strækninger for at øge blodgennemstrømningen og løsne det område, du er ved at træne.

1) Få din kost rigtigt: Hvis der var en ting, Chris gjorde forkert, var det den måde, han tænkte på sin kost. Mens Chris sagde, at han ved, hvad han skal spise, var det klart, at han ikke implementerede dette så godt, som han troede. Sørg for at starte din dag med en proteinrig morgenmad, så du ikke sulter senere på dagen og trangen starter.

2) Prøv at spise flere grøntsager: Dette er en anden fejl, mange mennesker tror, ​​at de stadig bliver tykke, hvis de begynder at spise flere grøntsager dagligt. Svaret er ikke sandt! Du vil gøre det meget bedre med broccoli, gulerødder eller spinat i din kost. Det er ikke, at grøntsager er dårlige for dig; det er, at du ikke spiser nok af dem.

3) Inkluder noget protein hver dag: Dette er en regel, som de fleste mennesker slet ikke følger. At inkludere protein hver dag er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at fylde din krop op, så sørg for at få nok af dette makronæringsstof om dagen! Du kan begynde at tilføje nogle æg og magert kød til din kost langsomt, indtil der går et par uger, og se, hvordan din krop reagerer.

4) Find noget tid til at træne: Dette er den del, Chris kæmpede med. Han tænkte, at ved simpelthen at løbe rundt om blokken et par gange om ugen kunne betragtes som “motion”. Hvis du ikke træner mindst 3 til 4 gange om ugen, vil du ikke være i stand til at vise den seks pakke frem, fordi din krop har brug for mere udholdenhed og styrketræning for virkelig at få det til at ske.

5) Drik masser af vand: Selvom de fleste mennesker allerede ved det, tror jeg, at de er under indtryk af, at vand ikke er et vigtigt stykke for fitness. Du har brug for masser af vand hver dag! Hvis du ikke planlægger at træne, skal du mindst drikke halvdelen af ​​din kropsvægt i ounce. Det er det minimale.

“Mange mennesker har problemet med at vide præcis, hvor de skal starte, når det kommer til deres helbred,” sagde Chris. “Jeg vidste aldrig, om jeg gjorde alt korrekt, og nogle gange tror jeg, at det var derfor, jeg endte med ikke at få de resultater, jeg ønskede.”

“Når det kommer til dit helbred, er der altid så mange ting, du kan gøre for at forbedre det. Det kræver ofte en professionel eller coach at hjælpe dig med at komme forbi disse barrierer.”

6) Vær konsekvent! Det er meget vigtigt, at du holder fast i din rutine og kost, hvis du vil have resultater. Du kan ikke forvente, at der sker noget, hvis du ikke er i overensstemmelse med det, du laver til daglig.

Vedholdenhed

Det tager selvfølgelig tid og stædighed at bygge en flot sixpack.

Det er derfor vigtigt at være vedholden, for opnå de ønskede resultater.

Jeg håber du blev lidt klogere igennem artiklen.

Skriv et svar