Smoothie med spinat

Smoothie med spinat

Smoothie med spinat. Dette er en smoothie der er utrolig nem at lave, og den er samtidig super lækker. En smoothie med spinat er fyldt med antioxidanter , mineraler og vitaminer som er super godt for kroppen, at indtage hver dag.

Derudover er den sund og smager dejlig sødt, og så er den et rigtigt get suplement til morgenmaden eller til at få indført mere frugt og grønt i børnenes hverdag.

Hvis du lever og spiser efter LCHF, anbefales det at du bruger frugt og grønt med lavt indhold af frugtsukker, når du skal lave din spinat smoothie.

Fitme.dk

Som vi alle ved er spinat er super sundt og gør dig bomstærk, som Skipper Skræk. Næsten 😉 De fine spinatblade er fyldt med A-vitamin, C-vitamin, kalcium, jern og mange flere antioxidanter som er super godt for din krop.

I denne opskrift har vi lavet en spinat smoothie, men du kan faktisk bruge spinat i rigtig meget mad, som et rigtig godt suplement i salater, stegt på panden med kød eller andre grøntsager, eller som vi gør. I en smoothie.

Ingredienser til Smoothie med spinat

Til en smoothie med spinat, skal der ikke bruges særligt mange ingredienser, for at gøre din smoothie rigtig lækker.

  • 1 dl vand
  • 4 håndfulde spinat
  • 3 spsk yoghurt 10%

Valgfrit

  • Banan (eller anden frugt)
  • Broccoli (eller anden grøntsag)

–> Fremgangsmåde under billedet.

Spinat

Fremgangsmåde

  1. Smid spinat og vand i din blender og blend det sammen.
  2. Tilsæt dit yoghurt og dit frugt eller grønt, hvis ønsket. Blend til du får en fin ensartet masse.
  3. Hæl den i fine glas med et par sugerør og nyd den i solen med godt selskab.

Smoothie er en fantastisk måde at få indtaget sine 600g frugt og grønt i løbet af dagen, som er det fødevarestyrelsen anbefaler.

Du kan læse vores artikel om anbefalingerne til indtagelsen af frugt og grønt eller om indtagelsen af vækse i løbet af en dag.