Udregn din BMI

BMI står for body mass index. Det er et mål for en persons vægt i forhold til højde. Det bruges til at estimere deres samlede kropsfedtindhold. Målingen anvender kvadratet med højden eller bliver mere præcis med højere højder og beregnes ved at dividere ens vægt med en i kvadrat hans eller hendes højde.

Sådan udregner du din BMI

BMI -diagrammet er klassificeret i kategorier som undervægt, normal rækkevidde, overvægt og fede kategorier blandt andre, så folk let kan finde ud af deres fedme -niveau og tage nødvendige skridt til at tabe sig, hvis de f.eks. Er i kategorien ‘overvægtige’.

For at beregne dit BMI skal du nedenfor indtaste dine oplysninger og trykke “Calculate”, så får du et ca. tal for din BMI.

Være dog opmærksom på at dette er en online udregner og der kan derfor være usikkerheder i din BMI måling.

BMI udregner

require
require require

Your BMI is......

BMIClassification
less than 18.5:Underweight
18.5 - 24.9:Normal weight
25 - 29.9:Overweight
30 - 34.9:Class I Obese
35 - 39.9:Class II Obese
40 upwards:Class III Obese

Hvorfor er det godt at kende sin BMI?

At være bevæbnet med den rigtige viden giver dig en ekstra fordel i livet, og her på Beregn mit BMI vil vi have, at du er så vidende som muligt om, hvordan du træner dit BMI og ved præcis, hvad det betyder om dit helbred, så du kan tage ansvar dit helbred ved at foretage nødvendige livsstilsændringer, hvis det er nødvendigt.

Tak fordi du læste med om BMI

Vi håber, du har nydt denne artikel. Tak fordi du så vores tutorial om sundhed og fitness. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til vores Bodies Mass Index -lommeregner, er du velkommen til at efterlade dem i boksen herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *