Når du har smerter i kroppen men vil undgå operation

Smerter i kroppen

Går du til dagligt rundt og er begrænset i dine bevægelser på grund af smerter, så er du desværre ikke den eneste. Mange tror at det følger med alderen og affinder sig med konstante smerter, selvom de måske kan fjernes. 

Mange undlader at søge læge

Når man bliver ældre, er der ingen tvivl om at der er større tendens til at få hold i nakken hvis man sover forkert eller at man kan mærke at man lever når man har gået 20.000 skridt på en dag. Det som mange folk tror er, at de må leve med den smerte de oplever og derfor ser man oftest først personer der har så ondt at de ikke kan være til længere hos fysioterapeut Køge

Det er egentlig ærgerligt at vi er et folk der har så svært ved at forstå, at vi ikke bør gå rundt med en smerte hver dag. Selvom smerten er til at holde ud, bør vi ikke nøjes med en livsstil hvor vi hele tiden mærker til kroppens knogler og lemmer og slet ikke når det i de fleste tilfælde kan løses uden nogen former for operationer.

Tiderne har skiftet – vi foretrækker nu træning frem for operation

Er du bange for at du skal opereres hvis du bliver undersøgt ved lægen for de smerter du render rundt og mærker hver dag og er det derfor du holder dig væk fra lægebesøg, så kan du hurtigt finde ud af ved et enkelt besøg, at tiderne er skiftet. 

I mange forskellige tilfælde som f.eks. problemer med menisken, har man førhen tyet til at skulle operere mod smerter, men det gør man ikke nødvendigvis mere i dag for man er blevet klogere nu og har fundet ud af, at rigtig meget kan rettes op ved simple træningsøvelser.

Går du derfor til lægen i morgen og klager over at din menisken driller, vil du ret sikkert få en henvisning til din fysioterapuet og herfra vil du stadig ikke skulle gennem operation.

Du skal træne smerterne væk uanset hvad

Efter et genoptræningsforløb hos din fysioterapeut i Køge, vil du forhåbentlig have bygget din muskulatur omkring menisken op igen, således at du ikke risikerer de samme smerter. 

Man siger faktisk at der er større succes for at blive smertefri ved f.eks. smerter i menisken, hvis man laver de rette øvelser i en periode, frem for hvis man lægger sig på operationsbordet. Samtidig vil du også skulle til fysioterapeut efter en sådan operation, fordi det også kræver en genoptræning.

Skriv et svar