Test af massagepistol

Massagepistol test

Bedste massagepistol - 2023 TEST

Der kommer flere og flere smarte og innovative trænings- og restitutions redskaber på markedet de senere år. En af de mest populærere og effektive produkter, er de meget ombejlede massagepistoler.

De findes i forskellig kvalitet og prisklasser. Vi har derfor lavet en test af de fleste af dem og giver dig nedenfor et overblik over hvor du får mest for dine penge. 

GOD MODEL

4.5/5
Massage pistol
BodyRecovr
 • Billigste pris
 • Tilfredshedsgaranti
 • 6 mundstykker
 • Inkl. rejsetaske
 • Batteritid = 4 timer

BEDST I TEST

5/5
MusclePain
 • Mængde rabat
 • 10 indstillinger
 • Batteritid = 4-5 timer
 • LED/Touch display
 • 6 massage hoveder
 • Vægt: 800 gram

Alle tests er foretaget af teamet bag fitme.dk

Hvilket hoved skal jeg bruge til min massagepistol?

Til de fleste af massagepistolerne medfølger der 4 forskellige massagehoveder, dog er der enkelte af dem, hvor der faktisk følger 6 forskellige massagehovedet med.

Vi har valgt at medtage 3 massagepistoler der af deres egne kunder er kåret til nogle af de bedste på markedet.

Disse massage hovedet kan bruges efter ønske og behov, men kommer dog med anbefalinger til hvor og hvordan du bruger dem.

Massagepistol

De 4 mest sete hoveder er:

 • Kugleformet hoved 
  Bruges som oftest til de lidt stører muskelgrupper og er generelt god til massage over hele kroppen.
 • Gaffelhoved
  Kan yde en lidt mere intens massage og er især god omkring lægge, ankler, og på hver side af rygsøjlen.
 • Bullet hovedet
  Er god mod de mere “lokale” smerter, da hovedet er en smule mindre end de andre og derfor kan nå mere i dybden, på specifikke steder.
 • Fladt hoved
  Dette hoved er god til en blød massage i de store muskelgrupper som lår og baller.

  Udover de 4 ovenstående hoveder, kommer enkelte af massagepistolerne også med 2 ekstra hoveder.

 • Bredt hoved
  Dette hoved kan ramme større områder på en gang og er derfor rigtig god til lænden og ryggen.
 • Spids hoved
  Er rigtig god til nogle af dine tricker points under foden. Da hovedet er spidst og kan gå meget mere i dybden.

Hvilke fordele er der ved at bruge en massagepistol?

Der kan være rigtig mange fordele ved at bruge en massagepistol. Dog anbefaler vi ikke at du skifter din nuværende massagebehandling ud med behandling af en massagepistol.

Men som supplement til en igangværende behandling, kan en massagepistol være rigtig gavnlig.

Derudover er disse nogle af fordelene ved at bruge en massagepistol.

 • Bekæmper muskelsmerter
 • Restituer hurtigere efter træning
 • Reducerer muskelstress
 • Opvarmer og løsner muskler
 • Øger blodcirkulationen

Hvis du går op i træning, kan det også anbefales at bruge massagepistolen før og efter træning. Uanset om du vil opvarme musklerne eller fremme restitutionen, kan den komme dig til hjælps. Den kan være med til at løfte din præstation og mindske fysisk smerte og ømhed. 

Massagepistol fra BodyRecovr

GOD MODEL

BodyRecovr premium massagepistol er en allround model til hele kroppen. Dette er den billigstemodel på markedet, dog ikke nødvendigvis den dårligste. Dog oplever vi at pistolen ikke virker helt så robust, som de andre massagepistoler vi har testet og samtidig har den ved enkelte tilfælde, stoppet med at massere, ved for hårdt tryk på fx. lår og baller. 

Lyddæmpende teknologi sikrer, at massagepistolen er mere støjsvag end de fleste med et lydniveau på 45-60 decibel. Det lydsvage design er hensigtsmæssigt, hvis du har den i brug inden sengetid, så sanserne bedre kan falde til ro. 

Massagepistolens 3.0-batteriet sikrer en lang batterilevetid på op til 4 timer. Modellen er en opgradering af BackCares 2.0-udgave. 

BodyRecovr massagepistol har 20 justerbare hastigheder, så den kan yde korrekt massage uanset dit behov. Ved at justere hastigheden kan du selv bestemme, hvor blid eller dyb massagen skal være. Med 3200 slag pr. minut får du maksimal dybdegående massage.  

Modellen har ligesom de 3 andre massagepistoler, 6 praktiske hoveder, som du kan skifte imellem, alt efter hvilken massage du ønsker. Hovederne er designet til at virke på forskellige kropsdele, som beskrevet ovenfor.

Ved køb af produktet medfølger også en sort rejsetaske i et elegant design. Tasken gør det nemt at transportere massagepistolen – for eksempel til og fra træningscentret. Modellen vejer 2 kg, og den har et kompakt sort design med målene 20 x 15 x 7 cm. 

Massagepistol fra MusclePain

BEDST I TEST

MusclePains massagepistol er en af de mest alsidige på markedet og dette kommer især til udtryk ved de 6 forskellige massagehoveder, hvor flere af de andre kun har 4. Disse passer hver især til specifikke områder på kroppen. Dermed kan alle muskler behandles hjemmefra på professionel vis.

Herudover er den meget robust og skabt af holdbare materialer, så du vil kunne anvende den i mange år. Designet skiller sig ud fra de to ovenstående konkurrenter og er maskulint og elegant og meget funktionelt. Den ligger godt i hånden med et velskabt greb, og så vejer den ikke ret meget – kun 800 gram.

Ved denne massagepistol kommer dog kun 10 hastigheder at vælge imellem. Dog vil man stadig nemt kunne finde en intensitet, der passer til den individuelle ømhed, og dermed vil man hurtigere være klar igen til bevægelse.

Dette massageapparat vil også være den bedste massage pistol til den forbruger, der ikke bryder sig om støjgener. Modellen er stillegående med et lavt lydniveau. Derudover får man en slagdybde på 10 millimeter og en effekt på 20 watt. Batteritiden ligger på op til 5 timer, hvilket er udmærket, og som en bonus er der et smart touch-display med lys.

Du må meget gerne dele dine oplevelser med massagepistoler nedenfor i kommentarfeltet.

Skriv et svar