Anvend selvbruner for glød her i de kolde vintermåneder

Sommerens solskin er mange mennesker fan af. Solens varme og stråler giver os energi og farve, som gør at vi føler os bedre tilpas men også mere attraktive. For en brunglødet hud synes bedre end at være helt bleg. 

Vintermånedernes kulde

Vinteren kan for mange være svær at komme igennem psykisk. Til dels skyldes det, det kolde og mørke vejr, men også at soltimerne aftager. Heraf kan man føle sig ekstra træt samt uoplagt. Trods det er det vigtigt at komme ud om vinteren, for at få de D-vitamin stråler som trods alt bliver os forundt. Mange føler sig dertil også blege, hvilket for nogen ikke fordrer ens humør, så her kan selvbruner være en udmærket og brugbar løsning for at hjælpe dig igennem den kolde tid. 

Har du aldrig prøvet selvbruner før

Har du aldrig anvendt selvbruner før, så er det måske noget, du bør prøve af. Især hvis du går og hænger med hovedet og ikke føler dig godt tilpas med at være bleg. Ligeledes har du måske ikke råd til at rejse udenlands over vinteren, så mange mennesker har derfor tyet til selvbruner. Det er dog vigtigt, at du følger brugsanvisningen for at opnå det bedste resultat.

Fordele ved selvbruner

Du kan med et godt produkt opnå en naturlig sommerglød som er holdbar i 3-8 dage. Ved at benytte selvbruner, kan du mindske brugen af makeup bl.a. foundation. Det kræver selvfølgelig lidt øvelse også afhængigt af din hudtype, men med mange produkter i dag opnås pæne resultater. Men brug lidt på at læse om det, hvis det er noget, du påtænker at afprøve. Der findes dertil mange tip og råd på nettet, som kan være til stor gavn. 

Er selvbruner farligt

Ifølge Miljøstyrelsen så skulle selvbruner ikke være farligt at benytte på din hud. Men det er nok at foretrække de veganske mærker for mindst mulig kemi. De er oftest fyldt med gode naturlige ingredienser, som også plejer din hud. Det gør også, at du opnår et mere naturligt resultat, idet din hud også næres og fugtes fra sunde naturlige olier m.m. 

Du kan også spørge dine veninder til råds

Du har måske allerede nogle veninder, som har erfaring med selvbruner. Heraf kan de sikkert hjælpe dig med nogle gode tip. I kan måske også prøve selvbruner af sammen som et sjovt indslag en dag eller aften.  

Skriv et svar